Uw meubelstoffeerder in de regio

Meubelstoffeerder Bunnik, De Bilt of Bilthoven?
U bent aan het juiste adres!


Lees hier wat Jantine van de Steeg Meubelstoffering voor u kan doen op het gebied van meubelstoffering in Zeist! 

Persoonlijk en vakkundig

U wordt persoonlijk en vakkundig geholpen door Jantine van de Steeg,
de eigenaar van de stoffeerderij aan de Kroostweg 61 in Zeist ,
“Jantine van de Steeg Meubelstoffering”

Op slechts 10 minuten rijden van De Bilt, Bilthoven of Bunnik vindt u de ambachtelijke meubelstoffeerderij van Jantine van de Steeg Meubelstoffering. U kunt gratis tot aan de deur parkeren. Jantine geeft u graag een vakkundig advies over de herstoffering of het opnieuw bekleden van uw meubelen, bank of stoel. Zij maakt uw versleten of oude meubels, klassiek of modern, weer als nieuw!
                                                                              

Ruime keuze aan stoffen

Zowel voor klassieke als moderne meubelen vindt u bij Jantine een uitgebreide collectie moderne en eigentijdse meubelstoffen. U kunt bellen om een afspraak te maken voor advies en/of om een passende stof uit te komen zoeken.

Als Jantine uw meubel weer opnieuw van nieuwe stof voorziet geeft dit een verbluffend mooi resultaat en gaat uw bank, poef, hocker of stoel weer voor jaren mee.

Lees wat Jantine van de Steeg Meubelstoffering voor u kan doen op het gebied van meubelstoffering in Zeist!

Klassieke of moderne meubelstoffering

Ik kan uw klassieke of moderne stoel of bank vakkundig herstofferen. Meubelstofferen is mijn passie. Indien nodig bouw ik uw stoel helemaal opnieuw op of pas het zitcomfort naar uw wensen aan. Ik heb  al ruim 25 jaar de kundigheid in het herstofferen van allerlei verschillende meubelen. Tevens ben ik docent op een Vakschool in Amsterdam. Daar geef ik al 10 jaar les aan volwassenen die dit mooie ambacht van klassiek tot modern stofferen willen leren.
                        

Passie en Vakmanschap                                                  

Dus zoekt u een meubelstoffeerder in de buurt van De Bilt, Bilthoven of Bunnik?  Jantine van de Steeg Meubelstoffering  uit Zeist herstoffeert met passie uw stoelen of banken. Jantine van de Steeg geeft u een goed advies over het opnieuw bekleden van meubelen en zorgt met haar uitstekend vakmanschap voor een professionele- en vakbekwame uitvoering van het herstofferen van uw meubel in haar atelier te Zeist.   
  

Lees wat Jantine van de Steeg Meubelstoffering voor u kan doen op het gebied van meubelstoffering in Zeist!

U kunt bellen om een afspraak te maken of een mail sturen voor een interieuradvies en/of om een passende stof uit te komen zoeken uit mijn uitgebreide collectie meubelstoffen.
06-14 97 08 92
jantine@steegstoffering.nl

design en realisatie: dehoopenkoning.nl