Over Jantine

Als klein meisje had ik een droom.
Namelijk……. 
Mijn eigen bedrijf beginnen!

Ik maakte al op jonge leeftijd mijn eigen kleding. Dus het liefst een bedrijf waar ik met een schaar en stoffen aan het werk kan.

Stofferen werd mijn passie

In 1987 studeerde ik af aan de Modevakschool. Vervolgens ben ik als zelfstandige Coupeuse trouwkleding en avondjaponnen op maat gaan maken voor klanten. Op een dag vroeg een van deze klanten mij: “Jij bent zo ontzettend handig, zou je ook niet onze stoelen kunnen stofferen? “ . Dat had ik nog nooit gedaan maar het leek me ontzettend leuk om het te proberen. Ik heb toen op een cursus Ambachtelijk Meubelstofferen de stoelen gestoffeerd en was direct verkocht! Stofferen werd mijn passie. Hiervoor was ik op deze wereld! Ik ben de Vakopleiding  Meubelstofferen gaan doen en heb daarna nog een aantal jaren bij een leerbedrijf in Amersfoort gewerkt. Bijna 25 jaar geleden startte ik, vol trots, mijn eigen meubelstoffeerderij “Jantine van de Steeg Meubelstoffering “aan de Kroostweg 61 in Zeist.    

Voldoening en inspiratie

Naast Zzp’er ben ik ook Docent Meubelstofferen op de Vakopleiding van het HMC in  Amsterdam. Ik geef daar al ruim 10 jaar met heel veel plezier les aan volwassenen die dit mooie vak ook willen leren.
De ambachtelijke manier van werken in dit beroep geeft mij veel voldoening en inspiratie. Een meubelstuk dat versleten mijn atelier binnenkomt, maak ik voor u met veel liefde en passie, weer als nieuw! 
Het persoonlijke contact met u als klant is voor mij erg belangrijk.

design en realisatie: dehoopenkoning.nl